Inleiding en Highscore
Inhoudstafel

Inleiding Spelprincipe Screenshots Overzicht Landgoed Koopman Bazaar
Herberg Smid Koerier Gevecht Gilde Profiel Juwelier
Premium Mijn vrienden Highscore SpelregelsInleiding

Ridders waren de trouwe volgelingen van de koning in de Middeleeuwen. Ze trokken voor hem ten strijde op zoek naar eer, roem en rechtvaardigheid. Uit eerbied kregen ze de titel Ridders van het Licht. Voor velen echter was eer niet genoeg: ze verbraken hun eed en stouwden hun schatkamers vol met de kostbare bezittingen van de slachtoffers van hun bloedige rooftochten. Deze ridders werden leden van de Horde der Duisternis genoemd. Zweer je riddereed en kies je eigen toekomst en trouw door de beslissingen die je maakt doorheen het spel! Vecht voor eer, roem, gezag en rechtvaardigheid of verdien je dagelijks brood door brutale en immorele opdrachten. De beslissing ligt in jouw handen!

Spelprincipe

Eens je je hebt geregistreerd bevind je je op de overzichtspagina van jouw ridder. Hier kan je belangrijke informatie over je personage vinden en ook je persoonlijke link waarmee je online schildknapen tot ridder kan slaan door hem op de juiste manier door te geven. Zo kan je bijvoorbeeld de link naar je vrienden sturen, hem op je homepage plaatsen of als je handtekening op forums gebruiken. Als een nietsvermoedende schildknaap op je link klikt, krijg je 1 tot 3 goudstukken als beloning. Als de schildknaap zich registreert voor KnightFight en ook ridder wordt, heb je hem/haar tot ridder geslagen en ontvang je 25% van het goud dat hij/zij ontvangt van zijn/haar eigen internet-schildknapen! Voor elke aangebrachte ridder die level 3 bereikt, ontvang je 250 goudstukken en 1 ervaringspunt! Je kan je goud investeren in training voor je personage om zijn/haar vaardigheden te trainen of je kan betere wapens, bepantsering, schilden, amuletten en ringen kopen.

Je kan rechtstreeks andere ridders uitdagen tot een gevecht, waarbij de eigenschappen en uitrusting van je personage een belangrijke rol spelen. Meer informatie is beschikbaar bij “overzicht”.

Mogelijkheden binnen het spel:
- Kies uit honderden wapens, uitrusting, schilden,amuletten en ringen om je vechtkunsten te verbeteren.
- Koop zielstenen om je wapen te versterken met magische krachten en extra schade toe te brengen aan je vijanden.
- Breid je landgoed uit om je welvaart en status te tonen en je genezingssnelheid te verhogen.
- Sticht een gilde en stamp het grootste kasteel in de regio uit de grond.
- Pas je eigen wapen aan.
- Pas de avatar van je personage aan; Er zijn miljoenen verschillende combinaties!
- Verbeter je talent voor het dragen van uitrusting, het gebruik van schilden en één- en tweehandige wapens.
- Train je vechtkunsten om je tegenstanders enkele stappen voor te blijven.
- Geef een naam aan je wapen om uit de anonimiteit te treden.
- Onderneem een variatie aan missies in de herberg en beslis voor jezelf of je goed of slecht wil zijn.

Overzicht

Hier zie je alle noodzakelijke informatie voor je personage, zoals hoeveel buit je reeds hebt verzameld, je eigenschappen, je uitrusting en hoeveel goud je momenteel ter beschikking hebt. Je ziet ook gedetailleerde statistieken van voorbije gevechten tegen de vijand en een lijst van ridders die je reeds hebt aangebracht. Je kan ook de kenmerken van je personage trainen en je vaardigheden verbeteren zodat je meer geadvanceerde wapens en bescherming kan gebruiken.

Hier vind je enkele details over de kenmerken van je personage:

Karakter
Je beslissingen in-game bepalen je karakter, sturen je op het goede of het slechte pad. Als je karakter tussen -50 en+50 is, ben je neutraal. Bepaalde voorwerpen zijn voorbehouden voor personages van de goede of slechte zijde.
Sterkte
Sterkte bepaalt hoeveel schade je aanricht, ALS je erin slaagt je tegenstander te raken.
Behendigheid
Hoe beter je behendigheid, hoe effectiever je je uitrusting en schild gebruikt.
Uithoudingsvermogen
Uithoudingsvermogen bepaalt hoe lang je kan vechten en hoeveel ronden je je doeltreffendheid kan behouden.
Gevechtskunst
Je gevechtskunst bepaalt hoe doeltreffend je aanvallen zullen zijn.
Parade
Parade beïnvloedt je mogelijkheden om vijandige aanvallen af te weren.
Ervaring
Je ontvangt ervaringspunten als je tegen personages vecht met hetzelfde of een hoger level. Je ontvangt 2 punten als je een personage verslaat met een hoger level en krijgt 1 punt telkens je een vijand met hetzelfde level bevecht, of je nu wint of niet! Als je voldoende ervaring hebt vergaard, word je gepromoveerd tot het volgende level; je ontvangt 3 vaardigheidspunten, je maximale aantal levenspunten stijgt en je krijgt een bonus in goud.

De vaardigheden van je personage:

Uitrusting
Hoe hoger deze vaardigheid, hoe beter de soorten bescherming en schilden die je kan kopen.
Eénhandige aanval
Hoe hoger deze vaardigheid, hoe beter de soorten éénhandige wapens die je kan kopen.
Tweehandige aanval
Hoe hoger deze vaardigheid, hoe beter de soorten tweehandige wapens die je kan kopen.


Landgoed

Landgoed uitbreiden
Je kan je landgoed uitbreiden. Hoe hoger het level van je landgoed, hoe vlugger je wonden zullen helen!
Personage uitrusten
In je landgoed kan je je personage uitrusten met nieuwe wapens en andere voorwerpen zoals ringen, amuletten en bepantsering.
Bidden aan het altaar
Je kan bidden tot je God aan het altaar en smeken om genezing. Als je genoeg goud offert, zullen je gebeden zeker verhoord worden!

Koopman

De koopman koopt en verkoopt wapens, uitrusting, schilden, amuletten, ringen en zielstenen. Bij het kopen van wapens en uitrusting bepalen je vaardigheden welke voorwerpen verkrijgbaar zijn. Ringen, amuletten en zielstenen zijn beschikbaar volgens je level. Bepaalde voorwerpen zijn enkel verkrijgbaar voor personages met een bepaald karakter.

De voorwerpen:

Wapens
Bij de start kan je enkel één-en tweehandige zwaarden kopen. Wanneer je een hoger vaardigheidsniveau hebt behaald, zal het ook mogelijk zijn om morgensterren en bijlen aan te kopen. Wapens vergroten de schade die je aanbrengt tijdens de strijd. In wapens van een hoger level kunnen tot 3 zielstenen worden ingezet.
Schilden
Schilden verbeteren je verdediging en verhogen je eigenschap "Parade".
Uitrusting
Uitrusting verbetert je verdediging.
Ringen
Ringen kunnen de eigenschappen van de drager verbeteren, afhankelijk van het type magie waarmee de ring werd bezield.
Amuletten
Amuletten kunnen de eigenschappen van de drager verbeteren, afhankelijk van het type magie waarmee het amulet werd bezield. Ze kunnen de drager ook beschermen tegen bepaalde soorten magie.
Zielstenen
Zielstenen kunnen geplaatst worden in bepaalde wapens die inzetplaatsen bezitten, waardoor het wapen de vaardigheid krijgt om magische schade aan te richten. Er zijn 6 soorten magische schade: ijs-, vuur-, bliksem- (kan niet bij de koopman worden gekocht), duisternis (slecht karakter), heilig (goed karakter) en drakenschade.


Bazaar

De bazaar bied verschillende mogelijkheden:

Verkoopsstand
aan het wapen waar je staat vind je 5-7 items gebruiksklaar voor aankoop. Je offert misschien lichtstenen of speciale wapens op die nergens anders verkrijgbaar zijn in het spel en/of u kan aangeboden worden om normale items aankopen in de shop maar aan een andere prijs. Of je nu een aankoop doet of niet , al de prijzen en items blijven 24 uur vanaf de tijd dat jij ze opgeofferd hebt . Alhoewel, sinds je in de bazaar bent, moet je de prijzen vergelijken met de items in de shop, want je zou meer betalen dan je soms denkt!
Kopersstand
U kan de koper een item uit uw collectie aanbieden. De koper maakt een bod voor het item;Het bod kan meer of minder zijn dan dat het eigenlijk waard is in de shop, dus vergelijk de prijzen voorzichtig! Als je het bod aanneemt kan je de koper direct een nieuw item aanbieden. Als je het bod niet aanneemt, moet je 6 uur wachten voor je een ander item kan verkopen in de bazaar.
Kansspel
In de bazaar kan je ook het wonderbaarlijke bekerspel spelen voor een wager of 10-100 goud


Herberg

In de herberg kan je een variatie aan missies accepteren die elk tussen de 1 en de 12 uur duren om uit te voeren. Je ontvangt goud en nu en dan edelstenen bij het voltooien van deze missies. Missies beïnvloeden je karakter afhankelijk van de gekozen queeste in de richting van de goede of de kwade zijde. Kies je missies zorgvuldig!

Smid

Door het klikken op de "Smid"-knop naast je uitgeruste wapen op de overzichtspagina treed je de smidse binnen. Daar kan je je wapen een unieke zelfgekozen naam geven. Bovendien kan je in je wapen tot 3 zielstenen laten zetten die je wapen magische schade laten toebrengen aan de vijand; het soort schade hangt af van het soort gebruikte zielsteen. Enkel magische amuletten (kunnen gekocht worden bij de koopman) kunnen je beschermen tegen magische schade. De smid kan je wapen ook éénmaal verbeteren door het te slijpen: geslepen wapens veroorzaken extra schade.

Koerier

De koninklijke koerierdienst laat je toe om berichten te sturen en ontvangen naar/van andere spelers. Hier kan je ook je aanvals- en verdedigingsberichten raadplegen.

Gevecht

Hier kan je andere ridders uitdagen tot een duel om je met hen te meten. Als je lagere ridders aanvalt ( -5 levels ), dan zal je ervaringspunten verliezen; Hoe hoger je bent in level, hoe hoger het verlies zal zijn in ervaringspunten; Hoe hoger je komt in level, des te groter het bereik zal zijn van spelers die je kan aanvallen zonder negatieve ervaringspunten te krijgen (Dit telt pas vanaf level 51 en hoger !!). Als je spelers van gelijk level of hoger level aanvalt, zal je ervaringspunten ontvangen. Wanneer je een ridder van het licht aanvalt zal je karakter een stukje verschuiven naar het kwade en andersom als je een ridder van het duister aanvalt. Als je een gevecht wint zal je 5 – 10% van je vijand zijn goudbezit winnen, wanneer deze dan ook effectief goud bij zich heeft.

Gevechtsverloop
Gevechten bestaan uit ronden. Hoe hoger je uithoudingsvermogen, hoe meer gevechtsronden je kan verdragen. Gedurende elke ronde bepaalt een rol met de dobbelsteen of er een succesvolle aanval heeft plaatsgevonden of de verdediger in staat was om de aanval te pareren; hier zijn de kenmerken gevechtskunst en parade zeer belangrijk. De uitdager krijgt steeds de eerste aanvalskans. Als een aanval succesvol is, zullen de schade en schadeafweer van de verdediger vastgelegd worden door een rol met de dobbelsteen. Het verschil (indien positief) zal worden afgetrokken van de resterende levenspunten van de verdediger. Als de levensbalk van een speler onder de 10 punten zakt, vlucht hij/zij automatisch en verliest het gevecht. De speler die het meest schade aanrichtte is de winnaar. Schade kan verhoogd worden door het gebruik van magische wapens maar deze magische schade kan worden geabsorbeerd door het juiste amulet. Bvb. Als een wapen +2 punten ijsschade aanricht en de tegenstander draagt een amulet met +1 ijsschadeafweer, dan worden de minimum- en maximumschade verhoogd met slechts 1 punt in plaats van 2. Alle gevechtsstatistieken worden gedetailleerd weergegeven in het gevechtsrapport.

Hier kan je je personage ook op missies sturen als roofridder of als beschermer van de zwakken en de armen. Dit beïnvloedt je karakter volgens de gekozen missie. Je personage ontvangt goud voor succesvolle missies maar missies kunnen ook mislukken waardoor je niks verdient!

Gilde

Hier kunnen spelers een gilde vormen. Door de “Gilde” link te gebruiken kan zoeken naar een bestaande gilde en lidmaatschap aanvragen, ofwel, als je level 5 hebt bereikt, kan je zelf een gilde starten voor 1000 goudstukken. Wanneer je zelf een gilde hebt gestart ofwel je lid bent geworden van een gilde zal je nieuwe menu’s zien verschijnen onder de “Gilde” link. Als oprichter en beheerder van een gilde kan je nieuwe leden toelaten, individuele rechten verlenen, en gildeleden buiten zetten. Gildeleden moeten 7 dagen wachten voordat ze de verlaten gilde terug kunnen vervoegen wanneer zij buiten zijn gezet of zelf de gilde hebben verlaten. Je kan ook je gilde uitbreiden, elke gilde uitbreiding verhoogt het maximum aantal leden dat je gilde kan hebben. Elke uitbreiding kost goudstukken, door goud te doneren aan de gilde kan je op verloop van tijd dus dat goud gebruiken om je gilde uit te breiden.

Onder het menu “Gilde Oorlogen”, kunnen de beheerders van jouw gilde een oorlog verklaren aan een andere gilde. Elke oorlog start na een 24 uur wachtperiode, en zal daaropvolgende een 7-tal dagen duren, in deze dagen zullen alle gevechten tussen de spelers van de gilden die met elkaar in oorlog zijn bijgehouden worden. Elk gevecht, het aantal gewonnen gevechten, schade uitgedeeld, gestolen goud wordt dus bijgehouden. Na 7 dagen zal de gilde die op 2 van deze 3 punten de overhand heeft tot winnaar benoemd worden. Het totaal van gewonnen en verloren gilde-oorlogen wordt ook getoond in de highscore lijst en ook op de gilde profiel pagina. Alleen gilden met 5 of meer leden kunnen een gilde-oorlog starten; op elk tijdstip wanneer een gilde met minder dan 5 leden komt te zitten zal elke actieve gilde oorlog die de betreffende gilde heeft beëindigd worden en als een verlies worden gerekend voor deze gilde!. Hetzelfde geld voor een gilde welke meer dan 20% van het totaal aantal leden verliest wanneer de oorlog was verklaard, de oorlog zal dan ook worden beëindigd en als verlies worden gerekend omdat de gilde niet meer het leden vereiste telt. Bijkomende, een gilde mag enkel andere gilden die +/- 70% meer/minder leden heeft dan de gilde zelf; Elke oorlogverklaring aan een gilde die niet binnen de 70% meer/minder valt zal de oorlog verklaarde gilde zelf moeten accepteren of weigeren. Als een gildelid de gilde verlaat tijdens een gilde oorlog (of een ander tijdstip), zal hij/zij de gilde niet terug binnen kunnen gaan voor een periode van 7 dagen!. Een gilde moet minstens 2 weken bestaan alvorens een oorlog te kunnen verklaren aan een andere gilde. Elke gilde kan maar 5 oorlogen tegelijk hebben en een oorlog voortijds beëindigen door deze te capituleren; een oorlog capituleren zal altijd worden gerekend als een verloren oorlog voor de gilde die zwicht voor de tegenstander!. Elke oorlog kost 1000 goudstukken voor elke 10 leden die zich in de gilde bevinden. (Voorbeeld: 50 leden zal de gilde dus 5000 goudstukken kosten om een gilde oorlog te starten).

Profiel

Hier kan je de eigenschappen van je account wijzigen. Bijvoorbeeld, je kan wat achtergrondinformatie over je personage toevoegen of een bericht maken dat naar de slachtoffers wordt gezonden die op je persoonlijke link klikten! Als je een premium account bezit, kan je de naam van je personage wijzigen zoveel je wilt.

Juwelier

Hier kan je de zogenaamde edelsteentickets kopen. Elk edelsteenticket dat je activeert zal je account bevoorraden met 500 edelstenen. Edelstenen kunnen gebruikt worden om een Premium account te activeren of kunnen worden geruild voor speciale voorwerpen. Je kan edelstenen ook rechtstreeks ruilen voor goud tegen een 2:1 verhouding. Tijdens herbergmissies kan je ook edelstenen ontvangen als beloning voor het voltooien van een opdracht.

Premium

De link "Premium" leid je naar de pagina waar je een Premium account kan kopen. KnightFight kan in principe gratis worden gespeeld, als je Premiumspeler wordt door het inwisselen van edelstenen voor een Premiumticket en je je Premium activeert, wordt het spel reclamevrij, kan je vaker vechten, kan je de avatar van je personage wijzigen en kan je genieten van vele andere voordelen! Een premiumticket kan ingewisseld worden voor 500 edelstenen, dit kan worden aangekocht bij de juwelier.

Mijn vrienden

Hier zie je de lijst van de spelers die op je link hebben geklikt en geregistreede spelers zijn in dezelfde server waarin je speelt ofwel jou naam hebben gebruikt voor hen in de ridderstand te verheven wanneer ze geregistreerd zijn. Onmiddellijk wanneer iemand op je linkt klikt en hij of zij zijn gerekruteerd zul je 1-3 goud ervoor krijgen! Als de persoon zich bij KnightFight registreed, dan verkrijg je 250 goud wanneer de gerekruteerde ridder level 3 heeft bereikt! Wanneer de gerekruteerde ridder level 10 bereikt, verkrijg je 100 edelstenen! OPGEPAST! Elke poging om gratis edelstenen te verkrijgen door valse/meerdere accounts die jou link gebruiken zal als resultaat het verwijderen van ALLE medeplichtige accounts zonder waarschuwing!

Highscore

Hier vind je een overzicht van de meest succesvolle ridders en gildes en vind je ook wekelijkse statistieken waarin de beste spelers van die week in verschillende onderdelen worden getoond.

Hier kan je de meest succesvolle ridders en gildes zien en ook de wekelijkse top 1000 statistieken waarbij de beste spelers per categorie getoont wordt. De top 1000 statistieken worden elke week geüpdate op vrijdagnacht. Deze zo-genoemde PvP (player vs. player) rangschikking wordt gebaseerd op de gevechtsstatistieken per speler in de voorbije vier weken. Gegevens zoals het antal overwinningen, aantal keren verloren/gewonnen, gekregen ervaringspunten en gewonnen goud worden gebruikte om de PvP rangschikking op te stellen. Gevechten van de vorige week wegen meer door dan gevechten die twee, drie of vier weken geleden plaatsvonden.

De volgende titels met bijpassend icoon worden toegekend aan de spelers in de top 1000 rangschikking:

Symbool Rang goed Rang neutraal Rang slecht
Private
Private
Private
Private
Private
Private
Corporal
Corporal
Corporal
Corporal
Corporal
Corporal
Sergeant
Sergeant
Sergeant
Sergeant
War Herald
War Herald
Ensign
Ensign
Ensign
Ensign
Hordemaster
Hordemaster
Lieutenant
Lieutenant
Lieutenant
Lieutenant
Dark Guardian
Dark Guardian
Captain
Captain
Captain
Captain
Blood Drinker
Blood Drinker
cuirassier
cuirassier
cuirassier
cuirassier
Vengeful Slayer
Vengeful Slayer
Field commander
Field commander
Field commander
Field commander
Battle Fiend
Battle Fiend
Marshal
Marshal
Marshal
Marshal
General
General
Field Marshal
Field Marshal
Field Marshal
Field Marshal
Prince of War
Princess of War
Lord Marshal
Lady Marshal
Lord Marshal
Lady Marshal
Grand Duke of War
Grand Duchess of War
Knight of Light
Knight of Light
Legend
Legend
Prince of Darkness
Princess of Darkness
Spelregels

1) De account van spelers is op geen enkele wijze geheel eigendom van de speler.
2) Spelers moeten de instructies lezen zoals gegeven door de game operator en forum administrator.
3) Het spammen of flooden van publieke forums, chatboxen etc. met spelerslinks is verboden, en dit kan lijden tot verwijdering van alle game-accounts die hiermee te maken hebben.
4) Alle bugs in het spel (foutjes in de programmering) moeten bij ontdekking direct aan het KnightFight Team gerapporteerd worden. Het uitbuiten van de bug voor persoonlijk gewin zal bestraft worden door alle accounts die van deze gelegenheid gebruik hebben gemaakt te verwijderen.
5) Multi-accounts (meer dan 1 account per GEBRUIKER per SERVER) en elke andere vorm van cheaten zijn verboden, elke account die deze regel overtreedt zal direct verwijderd worden. Farming (jouw eigen accounts aanvallen of bevriende accounts aanvallen die zich voor jouw aanval voorbereiden) zal resulteren in het direct verwijderen van je account(s) zonder waarschuwing en zonder uitzonderingen!
6) Het gebruik van scripts, bots en vergelijkbare programma’s om de gameplay the automatiseren zal ook resulteren in het verwijderen van je account. Scripts/botprogramma’s zijn programma’s die dingen voor je doen die je normaal gezien zelf zou moeten doen, zoals je statistieken trainen etc.
7) De accounts van spelers die andere spelers of leden van het KnightFight Team beledigen worden zonder waarschuwing verwijderd.
8) Spelers zijn niet toegestaan om een onderdeel van het spel of spelersaccount op internetsites te veilen (bijvoorbeeld: ebay) of op andere plaatsen; Elke account die hierbij betrokken is zal zonder waarschuwing verwijderd worden. Speleraccounts mogen worden geruild voor Edelsteen/Premium tickets of accounts op andere RMS game servers, maar de spelers die zich tot een ruil binden onderling nemen daarbij ook de volle verantwoordelijk tot de transactie ( transactie is op eigen risico! ). Redmoon studios onthoudt zich hierbij van enige binding en zal bij conflicten die voortvloeien uit misgelopen transacties niet tussenbeide komen.
9) De accounts van spelers die zonder toestemming op iemand anders zijn account inloggen of deze hacken, zullen bij ontdekking onmiddellijk verwijderd worden, zonder uitzondering.
10) De spelpagina’s en forum accounts van spelers die kwetsende, obscene, illegale bewoordingen of strenge politieke overtuigingen -zoals rechts-extremisme- in hun accountnamen of clannamen verwerken, zullen onmiddelijk verwijderd worden zonder enige vorm van uitzondering.
11) De accounts van spelers die via het forum of in het spel kwetsende, obscene, illegale bewoordingen of strenge politieke overtuigingen - zoals rechts extremisme- (Neo-Nazi, racist etc.) via hun berichten naar andere spelers zenden of spelers die voorgaande in hun profiel hebben staan, zullen ook direct verwijderd worden.
12) We willen de spelers er nadrukkelijk op wijzen, dat elke speler verantwoordelijk is voor het verspreiden van zijn of haar spelerslink. We zijn dan ook niet verantwoordelijk voor consequenties wanneer een speler zijn of haar spelerslink misbruikt in publieke chatboxen, gastenboeken of forums.
13) Niet besproken overnames van gildes nadat ze zijn gefuseerd of overnames als gevolg van het hacken van de benodigde accounts zal zonder meer leiden tot het verwijderen van je eigen account!
14) Spammen of het opzettelijk irriteren of provoceren van andere spelers via ingame berichten of persoonlijke berichten via het forum is verboden. Als we klachten krijgen, ontvang je een waarschuwing en bij herhaling wordt je account verwijderd! Echter, herhaaldelijk spelers aanvallen wordt NIET gezien als een overtreding: dit hoort gewoon bij het spel!
15) Het random verzenden van berichten naar mensen met de vraag tot jouw gilde toe te treden is verboden. Op het forum zijn speciaal voor dit doel forumgedeeltes gemaakt met ruimte om reclame te maken voor jouw gilde. Als we klachten krijgen over reclame in het spel zelf via berichten krijg je een waarschuwing, en bij herhaling wordt je account verwijderd!
16) Spelerslinks moeten simpel te herkennen zijn als zijnde een spelerslink en het slachtoffer moet een keuze hebben of hij/zij de link al dan niet wil volgen. Het gebruik van shortlinks, pop-ups of pagina’s die meerdere spelerlinks bevatten die automatisch geactiveerd worden, is verboden. Dit zal resulteren in het verwijderen van je account! Spelerslinks moeten zo geplaatst worden, dat wanneer je de muisaanwijzer over de link houdt, je het adres van de spelerslink moet kunnen lezen, maar je kan wel tekst gebruiken om de link een naam te geven.
17) Het verspreiden van tools/bots/scripts bedoeld om KnightFight te manipuleren is verboden en bij ontdekking zal jouw account, en de accounts die van deze tools gebruikt hebben gemaakt verwijderd worden. Zie ook regel 6)
18) De inhoud van de gildepagina’s of personagebeschrijvingen mag de layout van de pagina’s niet verstoren. (Maximum breedte = 530 pixels!). Het gebruik van onzinnige teksten (Lorem Ipsum), plaatjes en spaties om je personagebeschrijving langer te maken met de bedoeling het eventuele aanvallers moeilijker te maken is verboden.
19) Namen van spelers en gevechtsstatistieken mogen op gilde pagina’s of personagebeschrijvingen geplaatst worden Maar als de betreffende speler vraagt om deze te verwijderen, dient dit meteen te gebeuren. Overigens is het plaatsen van deze gegevens op een beledigende manier natuurlijk ook ongewenst en dus verboden!

Google Analytics

This website uses Google Analytics, a web analytics service provided by Google, Inc. (“Google”). Google Analytics uses “cookies”, which are text files placed on your computer, to help the website analyze how users use the site. The information generated by the cookie about your use of the website (including your IP address) will be transmitted to and stored by Google on servers in the United States. Google will use this information for the purpose of evaluating your use of the website, compiling reports on website activity for website operators and providing other services relating to website activity and internet usage. Google may also transfer this information to third parties where required to do so by law, or where such third parties process the information on Google’s behalf. Google will not associate your IP address with any other data held by Google. You may refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings on your browser, however please note that if you do this you may not be able to use the full functionality of this website. By using this website, you consent to the processing of data about you by Google in the manner and for the purposes set out above.